Nr SW18N.0184
LUISTER MEE naar Kinrooi Webradio en speel af met:

On The Rocks Duo - 10-05-2018

Swingende live muziek voor alle gelegenheden! zeker de moeite waard om deze band eens te boeken .  Ambiance verzekerd !!!

Twee enthousiaste artiesten, beiden voorzien van microfoon en gitaar, met begeleiding van een backing track, brengen een cocktail van moderne songs, “foute” disco hits, een vleugje ‘best of rock”, afgewisseld met swingende classics, geserveerd in een 2,5 uur durend spetterend optreden met een hoog meezinggehalte;) *Wilt u ons langer boeken dan is dat natuurlijk ook mogelijk! Van feestavond, bruiloft, bedrijfsfeest, buurtfeest of tuinfeest, tot een groter evenement of party in je woonkamer, voor iedere gelegenheid hebben wij de juiste muziek tegen een zeer aangename prijs. We hebben onze eigen geluids- en lichtinstallatie die we aan het aantal personen, de grootte van de zaal en uw persoonlijke wensen kunnen aanpassen. Maak van je feestje een spetterende party en kies voor het meest swingende duo van Limburg! Voor meer info en beschikbaarheid kunt u ons via de contact pagina bereiken: www.ontherocksduo.nl/contact.

 


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties


Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Listen on Online Radio Box! Radio RoksKinrooi Webradio
GASTENBOEK
Josie Moonen zegt:
01 Apr - 10:13

Goede morgen . Ik ben een tijdje niet meer op jullie website geweest en zie dat er wel het een en ander veranderd is . Succes met de verandering en...

Beites zegt:
23 Mar - 22:49

En hier ben ik weer in de wens dat alles goed gaat voor een aangename dag en weekend voorJaar... Goede geluiden Jos.

annie zegt:
19 Feb - 10:00

Hallo ik ga vandaag genieten van het mooie weer groetjes Annie

DJ: eddy de rover
eddy de rover

eddy de rover

brengt jullie een

zeer uitgebreide

keuze aan various<...