Nr SW18N.0184
LUISTER MEE naar Kinrooi Webradio en speel af met:

Pukkelpop start met lange wachtrijen - 15-08-2018

 

Hasselt -

Op het eerste optreden van de 33ste editie van Pukkelpop is het nog wachten tot 19 uur, maar intussen stromen de feestvierders massaal toe. Dat was rond de middag vooral te merken aan de loketten aan camping Chill waar iedereen voortaan zijn bandjes moet afhalen. De wachttijden liepen op tot bijna een uur.

Rond 14 uur verliep het verkrijgen van een toegangsbandje vlot, maar was de file opgeschoven richting de camping waar het eveneens tot een uur duurde om binnen te geraken. Al lieten de meeste festivalvierders dit niet aan hun hart komen. Om 18 uur openden de deuren van de festivalweide en kon Pukkelpop – waarvoor nog tickets voor elke dag beschikbaar zijn – echt van start gaan. Daniël Busser in de Dance Hall en dirk.

In de Castello krijgen de eer om de feestvierdaagse in gang te zetten. De organisatie verwacht met uitzondering van woensdag, een opwarmertje, zo’n 60.000 Pukkelpoppers per dag.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties


Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Listen on Online Radio Box! Radio RoksKinrooi Webradio
GASTENBOEK
Josie Moonen zegt:
01 Apr - 10:13

Goede morgen . Ik ben een tijdje niet meer op jullie website geweest en zie dat er wel het een en ander veranderd is . Succes met de verandering en...

Beites zegt:
23 Mar - 22:49

En hier ben ik weer in de wens dat alles goed gaat voor een aangename dag en weekend voorJaar... Goede geluiden Jos.

annie zegt:
19 Feb - 10:00

Hallo ik ga vandaag genieten van het mooie weer groetjes Annie

DJ: Tom
Tom

 

Dj Tom brengt voor jullie

een zeer

gevarieerd Nonstop

...